Long time, no sexy

18.11.2014 kl. 19:55

Heyyy! Lenge siden jeg har blogget?? Hahahha, hadde egentlig slutta men så vet jeg ikke hvor livet mitt gikk av hen? Jo vent skolen. Lever der om ikke senga og på flaska serru. Men siden det er flere måneder siden sist så tenkte jeg å ha en liten oppdatering på hva jeg har gjort. Fordi alle vil jo seff vite hva jeg har dreve på med siden jeg er så populær ozvvvv. Tuller vettu! Egentlig ikke, men hvem følger med.

Selveste sommerferien var smuud, hove og heile pakka. Kan ærlig talt si det var den verste og den beste opplevelsen. Hahah skjedde så mye drit og så mye morsomt at det går opp i seg selv. Var ihvertfall drita hver kveld, sånn 6-7 dager?? Haha ops da.

Et lite sammendrag av bilder fra mitt liv de siste månedene:

Veldig fine tru tru? Joa, var endel skamslått og ødelagt etter hove. Alt for mye vondt her og der. Kanskje fordi jeg løp på en søppelkasse ved veien. Ikke lett å campe 20 min fra festivalområdet. Bokstavelig talt verdens ende. Sugde å være 17 da.

STYGGESTE MERKE PÅ, GÅ Å SUG hva i helvete. Movie maker ditcha meg så måtte finne på noe annet. Men kjære venner, vennligst ikke drep meg. Love you all ugly mofos. Søt film da puss puss

....Også var det de tinga jeg gjorde resten av tiden haha. Ble atten år, livet forandra seg eller alkoholforbruken forandret seg litt he heheheh.. Ops igjen. Men ja, skjedd litt av hvert. Føler meg mye mer bedre enn det jeg gjorde før, ikke sånn helsesmessig, fordi det kan diskuteres. Men hvordan jeg har det og med meg sjæl. Kjeder meg ikke så mye lenger og jeg gjør mer enn jeg gjorde før. Alkohol gjør mirakler jentami. Helt til jeg skulle åpne en ølflaske og kutta meg så mye at både sene og nerve ble kutta i samme slengen. Var noe drit, koste meg på riksen dere. Fingeren min er fortsatt herpa. Kult det..........


KOMMENTARER (2)

Det er kanskje ikke så mange som kommenterer her, men det er sikkert noen som leser bloggen. :)

20.11.2014 @ 17:25
URL: http://cryptoqueen.blogspot.com/
Renate Morell

Anonym: Jeg har ikke blogget på et år så skjønner hvorfor hahah, må bare komme ordentlig igang :)

21.11.2014 @ 00:20
URL: http://renatemorell.blogg.no/


Navn:
Huske deg?

E-postadresse:


URL/Bloggadresse:


Din kommentar:hits