Livet nå

03.01.2016 kl. 23:05

Livet mitt? Jo, det har forandret seg litt siden jeg sist blogget ordentlig. Jeg var vel noe rundt 16/17. Nå er jeg 19, og selv om det ikke er lange tiden så har utrolig mye skjedd siden sist og ikke minst forandret seg.

Jeg møtte Jan i en bar for over et år siden nå, og her sitter vi her på hver vår side av bordet på pcen i leiligheten vår. I sofaen ved siden av ligger barna våre, altså Jan liker ikke når jeg sier at vi har to barn, for de er jo egentlig katter... Hehe. MEN nå er jo de barna mine da (jeg er en av de psyko katte elskerne).


Dette er altså Rød og Svarteper. Des egentlige navn er Herkules og Hermes.

Jeg fikk meg også jobb som frisørlærling, der var jeg i 8 mnd før jeg måtte slutte. Man pleier som regel å aldri si hvorfor på en offesiell blogg der bare gudene vet hvem leser det, en frisør har jo trossalt et rykte som må holdes oppe. Det er slitsomt å være lærling og selvfølgelig var jo det noe som kom opp når jeg ikke orka mer der jeg var, det er jeg klar over men hvor ille var det ikke på skolen da? For de som ikke kan sitte stille så var skolen så mye verre for meg, haha. Det finnes de veldig rastløse, uheldigvis var jeg en. Derfor mine venner, jeg takler jobb mye bedre enn og sitte stille å lese. Tro meg!

Men ihvertfall, nå er jeg hjemme hver dag og jeg kjeder meg så.. Jeg plukker kattebæsj fra kassa, vasker klær og spiller League of Legends. Klar for et nytt år der jeg SKAL finne meg jobb fordi jeg har jo litt sjarm. DON'T I? Jeg vet ikke om jeg skal nevne at jeg har parfyme allergi...? Det er kanskje ikke så lurt, med mindre det er så alvorlig at jeg hovner opp i hals og anus holdt jeg på å si?? hæ


(Det hørtes ikke egentlig ut som om mye har skjedd når jeg leste over innlegget og så en fremmed perspektiv på det, haha men vi vet jo alle at det er ting som har skjedd man heeeelst ikke vil fortelle høyt ut- eller som er lurt å si. woopsi)

Så nå spør jeg folk som tilfeldigvis kommer over dette innlegget, hva gjør du når du ikke jobber? Jeg trenger så en ny hobby, å spille LoL er sosialt selvmord.


KOMMENTARER (2)

Ada.

Å gud, så deilig å høre fra deg igjen. Du har virkelig forandret deg siden sist! Jeg vil si jeg er ganske så kjedelig når det kommer til fritid, men jeg skriver og spiller gitar & trommer. Musikk og skriving er the love of my life. Håper du finner ut hva du skal bedrive tiden din med, og ikke minst at det snart kommer ny jobb ! :)

03.01.2016 @ 23:38
URL: http://everybodytalks.blogg.no
Renate Morell

ada lillegård: Hvaaa? Haha :)

Jeg skulle ønske musikk og slikt var min thang, men jeg kan verken synge, eller spille instrument! Jeg har vurdert noe tegnekurs, et eller annet men jeg regner med jeg blir sittende å prøve å tegne av bilder fra tumblr haha. Men hey, tipper på de fleste ikke føler de gjør stort uansett :)

03.01.2016 @ 23:47
URL: http://renatemorell.blogg.no/


Navn:
Huske deg?

E-postadresse:


URL/Bloggadresse:


Din kommentar:hits