Avhengig

26.03.2016 kl. 21:47

Jeg kan helt ærlig innrømme at å gå hver dag uten å gjøre noe spesielt er noe for meg. Haha, er detta litt dumt kanskje? Jeg liker å ha friheten til å gjøre ingenting når jeg føler for det, som i grunn er gankse ofte. MEN, jeg kan ikke fordra å sitte hjemme alene. Jeg hater å være alene, jeg må ha noen rundt meg for at jeg skal kose meg som lat. Er jeg hjemme alene en kveld uten Jan, så kjeder jeg meg skikkelig. JEG HADDE GJORT AKKURAT DET SAMME OM HAN VAR HER??  Vi sitter hver for oss og snakker såvidt, og når han ikke er her blir det stein galt for meg.. Haha skjeraa logic?

Den eneste grunnen til at jeg vil ha jobb, er penger. Jeg forventer ting uten å måtte jobbe for det, livet som nordmann (lel). Drit lat, haha ouh. Jeg må finne meg noe jeg liker å gjøre, før jeg gjør alle rundt meg stein gale. Needy as fudge. Tenk om jeg blir singel igjen? ææ. Jaja drit å dra e overleva ajlt.


KOMMENTARER (2)

Kristin

Vi to er helt forskjellige på den fronten der haha! Jeg elsker å være alene å trives egentlig best i mitt eget selskap. Ingenting er bedre enn å komme hjem, å være helt alene.

26.03.2016 @ 22:23
URL: http://krissstin.blogg.no
Renate Morell

Kristin: Haha åå! Jeg var slik før, kunne sitti for meg selv.. Forhold er ikke godt for meg tror jeg hahah.

27.03.2016 @ 14:02
URL: http://renatemorell.blogg.no/


Navn:
Huske deg?

E-postadresse:


URL/Bloggadresse:


Din kommentar:hits