Lysner opp

07.04.2016 kl. 21:06

Nå jævler, nå har jeg fått meg jobb. Bless my soul. Så nå skal jeg bruke mine siste dager på å game ut, du skjønner jeg har blitt veldig flink i LoL i min arbeidsløse tid. Samtidig blitt bedre knytta til kattene, teppene mine og kaffe. Og Jan da, selvfølgelig. En ting jeg ikke kommer til å savne, er å sove til klokka 4 og føle meg horribelt ødelagt, OG MER TRØTT ENN DA JEG LA MEG.

Jeg føler meg mektig rik når jeg får lønning, JEG KAN KJØPE ALT JEG VIL. Haha, jeg ender alltid opp med å kjøpe ingenting, eller for mye. Jeg er nok ikke den eneste som er slik. Jeg kan spare, men jeg blir så utrolig lett fristet. Om jeg vil ha en litt lettere fremtid, burde jeg vurdere å spare mer he heee. Må begynne å tenke som en voksen da, eller??? Det kommer sæ veit. En dag. Nå må jeg gå å sleppe ut guttacats før de dreper hverandre av kjedsomhet. Mi snakkast


KOMMENTARER (2)

Maria Jansen

Gratulerer så mye med jobb! Er så godt når brikkene faller på plass :)

Kjenner meg veldig igjen i det du skriver med pengene. Burde spare mer, men er så mye jeg har lyst på som jeg ikke har bruk for haha!

Fine bilder :)

07.04.2016 @ 21:32
URL: http://www.mariajansen.blogg.no
Renate Morell

Maria Jansen: Haha! :) Takker. Jenter og penger??? HVEM HAR BESTEMT AT KVINNER SKAL FÅ EGNE PENGER SIER JEG. Det burde vært et system for det.

07.04.2016 @ 21:34
URL: http://renatemorell.blogg.no/


Navn:
Huske deg?

E-postadresse:


URL/Bloggadresse:


Din kommentar:hits