Nuh body touch me you nuh righteous

07.04.2016 kl. 22:53

Å jobbe som frisør er hardt arbeid egentlig, det mener jeg langt i hjerterota. Jeg er litt i overkant sensetiv også, jeg blir fort sliten i hodet. Jeg hadde aldri trodd hvor slitsomt det er å måtte late som man er glad, fornøyd og smile så mye du kan uansett hvordan du føler deg. Merker at jeg IKKE er slik type person. Det er faktisk en bra jobb for de som er litt innadvendte / som ikke er så flink til å snakke med folk osv. Du åpner deg litt mer. You feel me?

Det som er synd, er disse personen ikke ofte får jobb grunnet det. Du kan forbedre deg mye med en slik jobb, noen mennesker gidder ikke engang ta seg bryet til å gi unge en sjangse fordi det er noe de burde ha lært seg fra før. Klikker bare jeg hører noe slikt, man er lærling av en grunn. Hvor mange hadde ikke et helvetes skolemiljø under oppveksten? Jeg vet at jeg hadde. Jeg er generelt ikke en person som liker å snakke med alle, mest fordi jeg bryr meg katta og liker ingen før jeg faktisk begynner og lære å kjenne personen. Når jeg leste det for meg selv, så hørtes det fælt ut- men jeg har ikke så god "menneske erfaring". Jeg er veldig skeptisk, jeg er dømmende. Akkurat fordi jeg vet hvordan folk kan være. Jeg trekker meg heller unna, enn å bli dritt i trynet. Poenget mitt er, at det yrket har hjulpet med mer med å ikke være så utrolig, ah jeg hater å bli kalt det men, sjenert. Jeg er glad jeg ikke ble sagt nei til, fordi jeg trengte det.

Jeg har endelig lært meg å være en "dritt" tilbake, det hjelper sikkert ingenting, men jeg føler meg så mye bedre når jeg står opp for meg selv. Jeg har også lært meg å holde hodet kaldt i frisør yrket når det trengs, noen mennesker eier altså ikke folkeskikk. Jeg har temperament til en løve, du kan tenke deg meg på fyllekule, da holder jeg ikke mye tilbake. Jeg er voldelig om jeg føler det er nødvendig, haha jeg ler av det etterpå, men det er egentlig ikke så morsomt og være en drittkjerring på promille. Heldigvis er jeg liten, så alle synes det er vittig, og kanskje litt "søtt" at jeg prøver å banke en som er dobbelt så stor som meg..Partner in crime n promille


KOMMENTARER (2)

Malin Hemer

Det er synd, og veldig riktig det du skriver. Heldigvis i kjeden jeg jobber så er det annerledes og du får en sjanse :)

11.04.2016 @ 23:06
URL: http://malinhemer.blogg.no
Renate Morell

Malin Hemer: Lettere i storbyer vil jeg tro (: Her er det så lite og "trangt" med spots :)

12.04.2016 @ 00:19
URL: http://renatemorell.blogg.no/


Navn:
Huske deg?

E-postadresse:


URL/Bloggadresse:


Din kommentar:hits