Homemade bubble tea

14.04.2016 kl. 02:47

Jeg har tenkt å dele en oppskrift på noe jeg elsker over alt av drikker på jord, bubble tea! Det må prøves, enten om du kjøper det på en bubble tea "cafè" eller om du lager det selv, er helt det samme. Jeg drar alltid på Oslo S, oppe på Sushi og Thai for å kjøpe bubble tea der. Dyrt, men verdt det.

Ingredienser:

- Tapioca pearls (boba) (LINK)
- Longevity Condensed melk (LINK)

- Sukker
- Te (Svart te / grønn / alt mulig), mine favoritter; grønn te og yasmin.
 

Hvordan du starter med tapioca perlene:

10 kopper vann
1 kopp tapioca perler

Kok opp vann. Gi vannet en mild oppsikt slik at perlene ikke kleber seg til hverandre. La det så koke i 1 minutt. Dekk deretter med et lokk og reduser varmen lavere. La det stå slik i 5 minutter (eller om det står noe annerledes på pakken). Slå av varmen, og la de ligge i noen minutter.

Tøm varmt vannet og skyll kulene med kaldt vann i ca 10 sekunder. Når det er gjort, så heller du ut det kalde vannet og legger kulene oppi en beholder/bolle. Rør inn to spiseskjeer honning, om ønsket.

Teen:

Kok så mye vann som du har tenkt å bruke til teen (husk at vann / melk forholdet bør være ca 1: 1, eller etter smak), putt oppi en eller to teposer. La det koke i noen minutter, deretter putt det i kjøleskapet, ca 10 min or so. Kokosnøtt melk kan også brukes istedenfor melk, eller med. Alt etter smak og behag! Rist til slutt i en shaker, eller en flaske! Begge funker :)

Serveres kaaldt med isbiter. Enjoy!


KOMMENTARER (2)

lisarorvik

Dette så kjempe godt ut :)

14.04.2016 @ 08:36
URL: http://lisarorvik.blogg.no
Henriette Celin

Det så veldig spennende og godt ut!

14.04.2016 @ 09:47
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no


Navn:
Huske deg?

E-postadresse:


URL/Bloggadresse:


Din kommentar:hits