Hjerne på overtidsarbeid

14.04.2016 kl. 06:16

Noen ganger så lurer jeg virkelig på om jeg fremstiller meg som dum ubevisst, eller om jeg kanskje er litt dum. Jeg åpner munnen min til andre, og igjen så virker det ikke som om folk tar meg seriøst. Jeg får en "hva vet vel hun?" feeling tilbake. Jeg har ofte følt det slik. Jeg føler en trang til å lese mer, få inn mer kunnskap, fordi jeg føler meg rett og slett for dust til å snakke om noe. Jeg tror ikke engang helt på det jeg vet selv, lav selvfølelse? Ja. Jeg tør ikke tørre å ha rett, med en gang jeg blir sagt imot, klarer jeg sjeldent å tro på at jeg har rett. Frustrerende? Ja. Hvordan fikser jeg i alle dager dette?

Jeg holder på å bli stein gal av alle tankene mine, veldig mye mer ekstra nå som jeg bor alene, jobber og må overleve av meg selv. Jeg kan ikke ha hundre prosent backup lenger. Hva er greit og ikke greit? Er det greit at han sier slikt? Er det her riktig av henne? Jeg er så usikker på hvordan jeg skal bli behandla, og hvordan jeg skal reagere tilbake. Jeg har opplevd folk som har blitt behandla som søppel, og latt de gjøre det. Jeg vil ikke være noe folk kaster i søpla. Jeg er veldig for rettferdighet, at jeg skal bli behandla som jeg behandler andre. Med en gang jeg føler noe er feil, så blir jeg like ille som min "motstander". Jeg vet ikke hvorfor jeg lar meg selv havne nede på samme nivå, men for meg er det rettferdighet. Jeg vil ha rettferdighet så mye at det blir for mye for meg. Det blir en slags ond sirkel, og jeg klarer ikke reagere på riktig måte. Jeg blir til slutt nesten litt morderisk, derfor mine venner- tenker jeg mye. På ALT, og mer. Det er så mye å tenke på?? Det er jammen ikke lett å være uerfaren tenåring, omringet av mange potensielle slemme mennesker jeg skal ha med å gjøre i fremtiden. Hvem er neste? Må jeg finne frem motorsaga? Eller ringe psykologen? Hvem vet.


KOMMENTARER (10)

Benji

Kjenner meg litt igjen her. Jeg har også hatt en fæl tendens til å overtenke ALT. Å det er absolutt ikke noe greit. Jeg føler meg sliten, bekymra, stressa, utmattet, alt på en gang. Det var virkelig slitsomt en periode. Men jeg kom gjennom det. Mye takket være at jeg rett å slett holdt ut, men også det at jeg fant en ting jeg kunne gjøre, som fikk meg over på helt andre tanker. Rolige tanker. Jeg for min del begynte å be og lese bibelen. Det er noe utrolig fascinerende med det, men når jeg leser bibelen så føler jeg en glede å en indre ro som ingenting annet i verden kan gi meg. Men selvsagt så MÅ ikke dette være hva du trenger å gjøre. Men finn noe som du elsker å gjøre, som roer deg ned, som lar deg slippe unna litt. Det fungerer så bra i lengden, å det er viktig å ha noe slikt man kan slippe litt unna med. Å e vet ikke om du er kristen eller ei, men jeg skal værtfall be for deg. ^^ Dette er tungt nå, men du kommer deg gjennom det! Å bare tenk, en dag kan du hjelpe andre som er i samme situasjon som du er nå, å faktisk bruke denne opplevelsen til noe positivt! 😀 Slik som jeg gjør nå. (Forhåpentligvis)

Beklager for en laaang kommentar.

Ha en flott fredag! Å ikke minst en strålende helg! 😃😃

15.04.2016 @ 14:20
URL: http://noborderlands.blogg.no
Renate Morell

Benji: Det er de lange kommentarene som er gøye å få da, tusen takk!! :) Jeg finner alltid ut av noe hehe, jeg er ikke så veldig religiøs av meg så kommer nok på noe annet lurt ^_^ Ihvertfall, blir jeg verre så får jeg ordne psykolog, haha! :) Som jeg ikke tror blir noe av fordi det er ikke noe som plager meg daglig :) Tenke mye, gjør jeg uansett hva det er. De smarte tenker mye ;)

Ha en fin dag og helg videre du og! :D

15.04.2016 @ 17:50
URL: http://renatemorell.blogg.no/
Benji

Ja det er jo sant da! ^^ Ja du finner garantert ut av noe vettu! Ah ja men det er jo godt da. Alltid kjipt når det blir slik, men godt det ikke skjer så veldig ofte. :)

Haha! Nå skjønner jeg plutselig hvorfor jeg ikke er så veldig smart.. 😅

Hvor i Grimstad bor du? Sentrum? :)

(Skjønner om det er litt for delikat info å dele, e er bare nysgjerrig. Bor på Vik selv. :)

15.04.2016 @ 18:11
URL: http://noborderlands.blogg.no
Renate Morell

Benji: Haha, ofte jeg ikke tenker av og til for å si det sånn! x) Jeg bor på Fevik, haha. Nei aass jeg driter i det, jeg er ikke sophie elise! Trenger ikke bekymre meg.

15.04.2016 @ 18:20
URL: http://renatemorell.blogg.no/
Benji

Haha, godt det er fler av oss! 😂 Skjer vel heller oftere at jeg ikke tenker! 😅

Haha, aha riktig. Bodd på Fevik en stund selv. :) Litt rundt forbi. Fint sted. ^^

Har du store planer for helgen din da? :)

15.04.2016 @ 18:35
URL: http://noborderlands.blogg.no
Renate Morell

Benji: Vokst opp her jeg, veldig fint! :D

GAME er planen! :) How about u?

15.04.2016 @ 18:38
URL: http://renatemorell.blogg.no/
Benji

Ah riktig. Så artig da! 😄 Flyttet til Fevik når jeg var 12 tror jeg. Ish. Har alltid likt meg i Grimstad området. Flott sted! :)

Aaah same. Eller værtfall foreløpig. Spiller Skyrim akkurat nå. Jobb å se kamp imorra, så kanskje mer gaming på søndag. ^^

Hva pleier du å game? :)

15.04.2016 @ 18:42
URL: http://noborderlands.blogg.no
Renate Morell

Benji: Så bra! :D Åå ja skyrim, jeg spiller kun League of Legends akkurat nå hehe. Litt kresen på hva jeg orker å investere meg i, blir fort avhengig.. Ops! :)

15.04.2016 @ 18:45
URL: http://renatemorell.blogg.no/
Benji

Ah riktig. Så moro da! Har kun prøvd det litt. Virker moro om man setter seg inn i det. :)

E tror aldri e kommer til å gå lei av Skyrim. Det er så mye forskjellig man kan gjøre at det går ikke an å bli ferdig nærmest. 😅 Men e er litt lik deg der. E blir fort avhengig. x)

Tidligere var det Black Ops 3, men nå har e falt tilbake på Skyrim. E faller alltid tilbake på det. 😂

Så det er kun PC for din del da? :)

15.04.2016 @ 18:51
URL: http://noborderlands.blogg.no
Renate Morell

Benji: Ahh, skjønner! (: Ja kun pc her!

15.04.2016 @ 19:18
URL: http://renatemorell.blogg.no/


Navn:
Huske deg?

E-postadresse:


URL/Bloggadresse:


Din kommentar:hits