Wish

27.03.2016 kl. 20:09My bottle ( 26kr )  /  Sminkekoster ( 69kr )   /  Matboks ( 18kr )

Elsker slike sider. Der du kan handle småplukk, men du får hva du betaler for. Det meste er greit nok, faktisk. Elsker matboksene!! ♥ Løøp å kjøøp.


Marvel comics

04.03.2013 kl. 19:08


BIK BOK 199 NOK

Jeg har siklet på denne siden jeg første gang så den. Hihihi søt. I like spodermin. Kjøpte den 2day lism, Stinus måtte ha blondering til hennes friske og ikke orange hår ♥ God bless. Så fikk jeg milkshake med kaffe i, obviously. Det er min nye true love. Men nei, fordi jeg skal starte et sunnere liv har jeg bestemt meg. Sunnere liv for meg tilsvarer at jeg skal ikke late meg så veldig og egentlig spise mer frukt. Dude, babysteps. Noen ganger om kvelden så får jeg ropt pappa inn på rommet mitt, også spør jeg om han kan slå av lyset mitt. #yolo

Mine late dager er snart over fordi jeg får snart lage rede i anexe ved siden av huset som eg har sikkert nevt før jas. Da blir det ikke noe lat barn nei! Kanskje litt. Men hey, først må jeg venta på at snaila oldermor skal få rompo i gir ut av det. Huhuhu.


Redoute Création

27.02.2013 kl. 19:27


Jeg liker sko. Obviously. De fås kjøpt her til 399 NOK. Skal slutte å handle ting fyfyfy, men så ser jeg noe fint. Everytime. Jeg fant noe nytt som jeg vil ha akkuratt nå HAHAHA. God bless. Jeg skal slutte, så snart jeg får hjerne til det. I tillegg har jeg dyr smak på kledar, fint det. Snart må eg våkse åpp litt. Not today buddy.


COURAGE JACKET

24.01.2013 kl. 10:13


Kjøpt her. Jeg har endelig skaffet meg en millitærjakke som jeg ville ha håhå, jeg lover til gud - de piggene spidda meg hardt. Not very cool. Bare sånn advarsel til de som kjøper en hahaha, ikke la den ligge på gulvet. Farlige saker.

Forresten farget håret en gang til, siden det famla etter to dager.... Så nu er det brunrødt, it's okay i guess. FOR NOW (: Rødt hår er for de som ikke trenger å dusje hver dag, hvis ikke jeg vasker håret blir det bare fett og da føler jeg meg dirty aehehaehahe. Og jeg vet at håret blir fett av å vaske det for mycket, ække så stupido. Bare litt.


Dr. Martens

23.01.2013 kl. 20:15


Kjøpte dem her. Ja as, eg likar blomster. Ville egentlig ha svarte, men irriterende når det bare finnes størrelser i 40 og oppover når man bruker 37 :< Do not hurt my babies. Skoene var småe i størrelsen, hadde jeg tatt 36 som jeg vanligvis gjør hadde det ikke vært så kult håhå - så hvis du kjøper dr.martens, ta en størrelse større yo. Snart skal morellen sove. Natti

hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no