Lengter

03.04.2016 kl. 18:46

Hvordan går det? Kjenner jeg savner sommeren, de dagene det er sol inni mellom skyene her på sørlandet. Det er kjent for å være fint her, men altså.. Litt oppskrytt iblant. Jeg har vært blek alt for lenge, så iår er det på tide det er litt ordentlig sol her. OGSÅ festivalliv og litt øl, ja øl måes til! Hove blir jo ikke noe av så da er det Skral igjen, om noen har hørt om det? Får se om det er likenes. På Hove mista jeg endel sko, av alle ting: sko. Det eneste som holdt seg på beina mine var jo støvlene mine haha, jeg leer. Det så jo fancy ut, jeg lover deg. Hvis jeg drar på noen festival, så får jeg vel finne frem støvlene mine igjen da, hahah.


London

05.01.2015 kl. 00:12

Oldies

30.11.2014 kl. 22:21

Halloween party

27.10.2013 kl. 21:49

Dere klarer aldri gjette hva jeg var da tihi. RØDHETTE. Samme som ifjor, bare litt mer kreativ hahah. Scratched by a wolf lism, U GET IT?? Var ekstremt kreativ når jeg lagde såra, det må jeg si. Brukte seriøst tannkrem og dopapir, haha også malte jeg over til slutt. DIY TIPS MANN. Jeg hadde ikke det som skulle til så brukte min nedstøva hjerne. VAR LITT KULT DA, ER NESTEN LITT STOLT. Brukte fan meg dritlang tid på sminka også. Det er gøy da tihiii. Vet hva jeg skal holde på med i fremtiden.

Jeg klarte å skalle hodet som bare fan igår. Har en kul i hodet haha. Vi var jevli sultne på slutten, så Kathrine my angel og en annen gikk ned til byen (SOM ER LANGT IFRA) for å kjøpe rullekebab til oss sånn klokka to på natta haha. DET VAR GODT, LOVER. NAM ♥ Imens de slet seg for å kjøpe kebab til oss, lå halve kroppen min ut av vinduet fordi det var så jevli varmt der inne. yolo for fen

Hva skal du være/eller var på halloween? :>

Bryllup

05.08.2013 kl. 00:59
Lazy summerdays

28.07.2013 kl. 17:25


60's

31.05.2013 kl. 18:42

Jeg, Stine, Andrea og Alex har en oppgabe om et tiår innen mote på skolen, så vi tok 60-tallet av en eller annen grunn. Så måtte vi ta bilder so that was quite fun! Det var fette vanskelig å finne makne klær til the 60s mate. If you can see, så har vi den "elegante" stilen og hippe stilen fra 60-tallet. Flinke eller vad? Alex var  til og med trans for en dag. ER HAN IKKE CUTE. Totes.

Jeg var Twiggy vett. Jeg viste til og med rumpa hver gang jeg bøyde meg. Gøy for mæ

PÅSKEKOS

22.03.2013 kl. 21:40

Av en eller annen grunn er Stine veldig fotogen, jeg mener, bare se på henne. Magisk! Men yes, idag hadde vi påskekos eller what the fudge så vi så en meget koselig film også, Hysteria. God bless. Så ble jeg ferdig med å male mine galakse sko as, jeg sugde litt, men øvelse gjør mester shø. Redesign av sko var litt gøy, det må eg si. God påskeferie da! ♥ :>
Creative

18.03.2013 kl. 20:27hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no