The sun shined once again

15.04.2016 kl. 18:37

Idag er en fin dag! Sola har skint, og Jan var ute og handla inn rundstykker og juice til frokost, og en heftig middag. Pus kom inn full av olje, og dritt som vanlig så jeg har endel kloremerker fra vasken, hehe. Men Mr. Orange hjalp meg med å henge opp klær, så vi er venner igjen. Alt er ryddet og pent, og jeg er klar for å spille meg sinnsyk på LoL. Ja, man blir etter en periode det av det spillet. På tide å finne frem konurranse instinktet.

Det er fint med slike dager du er på godt humør, og det trenger ikke være noe spesiell grunn. ALT ER BARE BRA, rett og slett. Sola hjelper mye, kattene blir ekstra energiske i tillegg, og det er så koselig å se. My baby children. Du skjønner, på regnete dager er de ikke mye ute, da henger de etter meg konstant (med mindre de sover). Ekstra oppmerksomhetssyke, som tilsier: mer mas. Haha, søte små jævler. Ihvertfall, det blir en rolig helg med god mat, True Blood og gamings! Dine planer for helgen?


Hjerne på overtidsarbeid

14.04.2016 kl. 06:16

Noen ganger så lurer jeg virkelig på om jeg fremstiller meg som dum ubevisst, eller om jeg kanskje er litt dum. Jeg åpner munnen min til andre, og igjen så virker det ikke som om folk tar meg seriøst. Jeg får en "hva vet vel hun?" feeling tilbake. Jeg har ofte følt det slik. Jeg føler en trang til å lese mer, få inn mer kunnskap, fordi jeg føler meg rett og slett for dust til å snakke om noe. Jeg tror ikke engang helt på det jeg vet selv, lav selvfølelse? Ja. Jeg tør ikke tørre å ha rett, med en gang jeg blir sagt imot, klarer jeg sjeldent å tro på at jeg har rett. Frustrerende? Ja. Hvordan fikser jeg i alle dager dette?

Jeg holder på å bli stein gal av alle tankene mine, veldig mye mer ekstra nå som jeg bor alene, jobber og må overleve av meg selv. Jeg kan ikke ha hundre prosent backup lenger. Hva er greit og ikke greit? Er det greit at han sier slikt? Er det her riktig av henne? Jeg er så usikker på hvordan jeg skal bli behandla, og hvordan jeg skal reagere tilbake. Jeg har opplevd folk som har blitt behandla som søppel, og latt de gjøre det. Jeg vil ikke være noe folk kaster i søpla. Jeg er veldig for rettferdighet, at jeg skal bli behandla som jeg behandler andre. Med en gang jeg føler noe er feil, så blir jeg like ille som min "motstander". Jeg vet ikke hvorfor jeg lar meg selv havne nede på samme nivå, men for meg er det rettferdighet. Jeg vil ha rettferdighet så mye at det blir for mye for meg. Det blir en slags ond sirkel, og jeg klarer ikke reagere på riktig måte. Jeg blir til slutt nesten litt morderisk, derfor mine venner- tenker jeg mye. På ALT, og mer. Det er så mye å tenke på?? Det er jammen ikke lett å være uerfaren tenåring, omringet av mange potensielle slemme mennesker jeg skal ha med å gjøre i fremtiden. Hvem er neste? Må jeg finne frem motorsaga? Eller ringe psykologen? Hvem vet.


Homemade bubble tea

14.04.2016 kl. 02:47

Jeg har tenkt å dele en oppskrift på noe jeg elsker over alt av drikker på jord, bubble tea! Det må prøves, enten om du kjøper det på en bubble tea "cafè" eller om du lager det selv, er helt det samme. Jeg drar alltid på Oslo S, oppe på Sushi og Thai for å kjøpe bubble tea der. Dyrt, men verdt det.

Ingredienser:

- Tapioca pearls (boba) (LINK)
- Longevity Condensed melk (LINK)

- Sukker
- Te (Svart te / grønn / alt mulig), mine favoritter; grønn te og yasmin.
 

Hvordan du starter med tapioca perlene:

10 kopper vann
1 kopp tapioca perler

Kok opp vann. Gi vannet en mild oppsikt slik at perlene ikke kleber seg til hverandre. La det så koke i 1 minutt. Dekk deretter med et lokk og reduser varmen lavere. La det stå slik i 5 minutter (eller om det står noe annerledes på pakken). Slå av varmen, og la de ligge i noen minutter.

Tøm varmt vannet og skyll kulene med kaldt vann i ca 10 sekunder. Når det er gjort, så heller du ut det kalde vannet og legger kulene oppi en beholder/bolle. Rør inn to spiseskjeer honning, om ønsket.

Teen:

Kok så mye vann som du har tenkt å bruke til teen (husk at vann / melk forholdet bør være ca 1: 1, eller etter smak), putt oppi en eller to teposer. La det koke i noen minutter, deretter putt det i kjøleskapet, ca 10 min or so. Kokosnøtt melk kan også brukes istedenfor melk, eller med. Alt etter smak og behag! Rist til slutt i en shaker, eller en flaske! Begge funker :)

Serveres kaaldt med isbiter. Enjoy!


Sminkebord: Inspirasjon

12.04.2016 kl. 18:13

Jeg lager en liten handle/ønskeliste som jeg etterhvert skal kjøpe meg igjennom med tiden, hehe! Mitt største ønske nå er et sminkebord (Og ny pc da seff). Finnes masse "makeup oraganizer" på ebay, som jeg etterhvert vil hamstre inn. Noen som har tips til flere sider som har slike? Evt stoler/speil. Bordet kan jeg jo bare kjøpe på Ikea!


Livet nå

03.01.2016 kl. 23:05

Livet mitt? Jo, det har forandret seg litt siden jeg sist blogget ordentlig. Jeg var vel noe rundt 16/17. Nå er jeg 19, og selv om det ikke er lange tiden så har utrolig mye skjedd siden sist og ikke minst forandret seg.

Jeg møtte Jan i en bar for over et år siden nå, og her sitter vi her på hver vår side av bordet på pcen i leiligheten vår. I sofaen ved siden av ligger barna våre, altså Jan liker ikke når jeg sier at vi har to barn, for de er jo egentlig katter... Hehe. MEN nå er jo de barna mine da (jeg er en av de psyko katte elskerne).


Dette er altså Rød og Svarteper. Des egentlige navn er Herkules og Hermes.

Jeg fikk meg også jobb som frisørlærling, der var jeg i 8 mnd før jeg måtte slutte. Man pleier som regel å aldri si hvorfor på en offesiell blogg der bare gudene vet hvem leser det, en frisør har jo trossalt et rykte som må holdes oppe. Det er slitsomt å være lærling og selvfølgelig var jo det noe som kom opp når jeg ikke orka mer der jeg var, det er jeg klar over men hvor ille var det ikke på skolen da? For de som ikke kan sitte stille så var skolen så mye verre for meg, haha. Det finnes de veldig rastløse, uheldigvis var jeg en. Derfor mine venner, jeg takler jobb mye bedre enn og sitte stille å lese. Tro meg!

Men ihvertfall, nå er jeg hjemme hver dag og jeg kjeder meg så.. Jeg plukker kattebæsj fra kassa, vasker klær og spiller League of Legends. Klar for et nytt år der jeg SKAL finne meg jobb fordi jeg har jo litt sjarm. DON'T I? Jeg vet ikke om jeg skal nevne at jeg har parfyme allergi...? Det er kanskje ikke så lurt, med mindre det er så alvorlig at jeg hovner opp i hals og anus holdt jeg på å si?? hæ


(Det hørtes ikke egentlig ut som om mye har skjedd når jeg leste over innlegget og så en fremmed perspektiv på det, haha men vi vet jo alle at det er ting som har skjedd man heeeelst ikke vil fortelle høyt ut- eller som er lurt å si. woopsi)

Så nå spør jeg folk som tilfeldigvis kommer over dette innlegget, hva gjør du når du ikke jobber? Jeg trenger så en ny hobby, å spille LoL er sosialt selvmord.


snekboi och pikkskell96

19.07.2013 kl. 00:24

LOL.

Image and video hosting by TinyPic

Har et par videoer som jeg kan se om blir noe ut av hoj hoj.


2th of June

02.06.2013 kl. 21:48

Aaaah juniii! Det er deilig med litt sol selv om jeg smelter mongo. Vi var ute hos min grandma idag fordi hun hadde bursdag igår! :> Uuuuh 62 år!! Det var koselig,  så spiste jeg masse kake for once uten å bli kvalm. Mirakler skjer hver dag. Jo så mobba alle meg fordi jeg ikke klarer å lage mat selv, eller rydde ja sånt, kos ♥ #lovefamily looolNeon lights

20.05.2013 kl. 18:25

Slike ting skjer når jeg kjeder meg, har vennene mine dødd eller? Hva faen

Demi 4 lyf bitches


b00bs

07.05.2013 kl. 22:36

Unnskyld mine pubbå som i følge klassen min faller ut av toppen min. Kløft  er tøft og gir buksa et løft. "#Yolo" Jeg er meget godtesyk, holder på å dø her også er jeg fattig. Det er hardt liv. Ikke greit å være meg så sug.


Work in progress

15.04.2013 kl. 19:20

Nu har jeg fått sofa og ryddet tinga mine da. Hohoho. Kommer sikkert flere bilder senere. Blir gøy å ha sitt eget lille sted nå da! Det kommer nok til å bli litt ensomt i lengda siden jeg er veldig oppmerksomhetssyk. BUH. MEN JAJA! Dette blir meget så mye så masse spennede.

hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no