Color eye shadow

15.04.2016 kl. 23:03

Jeg har handlet litt på internettet opp igjennom, spesielt eBay, og Wish. Så kom jeg over denne øyenskyggen her, som jeg ville prøve ut. Utrolig nok, så syntes jeg den var grei for prisen (Som var 24kr, det er ingenting). Den holder litt dårlig uten primer, men om du har en god base så sitter denne greit altså. Fargene var jo flotte! Jeg er kjempe glad i speiselt brune/ grønne øyenskygger, med glitter i. Ikke forvent for mye glitter, det kan du få kjøpt ekstra av på H&M om det er krise, hihi. De har 3 forskjellige typer med farger, etter hva man liker best. Anbefaler å prøve ut om du ikke har råd til et merke palett! Som meg- spar penger!

Link til produktet her!Noe satt dårlig på den tynne glatte huden min der, haha, men hey! De kan du mikse en hot look med.


Ansikts produkter

02.01.2013 kl. 22:00

Jeg har fått sånn uendelige spørsmål om hvordan jeg får så fin og ren hud. For det første, huden min er ikke så fin eller ren som dere tror. Ihvertfall så bruker jeg disse ↓ Det varierer litt på hva jeg bruker og når jeg bruker det. Det er etterhvert blitt en vane, I don't like to feel dirty you know. Man kan få kjøpt disse hos H&M og ellers vanlige matvare butikker, og "Spotless deep cleansing" hos apoteket, that's it :)

@ repost fra min gamle blogg

hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no