Små gleder

02.04.2016 kl. 00:34

Ja, jeg ender nok opp gammel med endel katter uansett om jeg har mann eller ikke. Hånda på hjertet. Det er viktig på dager du ikke får gjort stort ut av at du klarer å finne små gleder som lyser opp dagen litt mer! Visste du at mange deprimerte har blitt bedre etter at de skaffet seg et husdyr? Ha det i bakhodet. Du aner ikke hvor mye et stille (ikke alltid) selskap kan hjelpe, haha. Heldigvis er jeg ikke der enda! :D Men etter et par tusen på dyrlege disse siste ukene, kan jeg vel si at det gjør meg nesten litt deppa. Vedder på at de ler hardt av at jeg spiser kun laks og ris til middag nå. Også med litt salt da. Haha, hva gjør man ikke for barna hæ??

Mandag er det jobbintervju! Kanskje servitør for en sommer? Så klumsete som jeg er, gruer jeg meg nesten litt før jeg har fått noe tilbud om jobb enda, haha uff. Om jeg begynner å jobbe, så må jeg gi opp all spillinga aah ooooh noo. Ler.

Noen andre som har klart å finne sommerjobb? :D
What to do

28.03.2016 kl. 20:58

Noen ganger så føles livet litt kjedelig. Altså jeg er 19 år, har ikke gitt opp enda. Men jeg føler jeg er stuck, føler ikke jeg kommer meg videre. Jeg synes helt ærlig jeg er litt uheldig i livet, haha høres fælt ut, men det kan da ikke være det, fordi jeg bor jo tross alt i norge?? Jeg vet ikke helt hva jeg føler nå til dags, sikkert fordi jeg ikke har jobb og en ordentlig lønn (Nav sa nei til støtte fordi jeg er medlem av opplæringskontoret). Hørt noe så teit? Det kommer seg nok etterhvert. Jeg har jo planer om en fremtid jeg og lissss?? ELLER HVA. Jeg vet ikke jeg, hva vil man egentlig? Noen som har peiling, for det har ikke jeg. Mye jeg ikke vet den dag idag haha for fadern!

Imorgen blir det ihvertfall tur til vetrinær med Hitler junior (Mr.Orange), ser frem til to friske pusekatter. Rettelse: Ikke pusekatter, men sønner. Detta er hva hverdagene mine går til, masete katter og masse kos. Kanskje de vet hva jeg burde gjøre i fremtiden? Skal ta en liten prat med gutta boys ;)

https://41.media.tumblr.com/b6863edb20710075362bbb72bcb14cf7/tumblr_o4ra8d3XrR1r67m1to1_500.jpg


Husregler for katter

27.03.2016 kl. 22:32

♥ For alle oss med små hårklumper ♥


 

Baderom
Følg alltid gjester på badet. Det er ikke nødvendig å gjøre noe. Bare sitt å glo.

Dører
Lukkede dører tillates ikke i noen rom. For å få åpnet en dør, still deg på bakbeina og dask eller skrap med forbeina. Når døra så blir åpnet er det ikke nødvendig å bruke den. Etter åpning av utgangsdør, stiller du deg i døråpningen, halvt inne, halvt ute, og tenker på mye rart. Dette er spesielt viktig hvis det er veldig kaldt, regn, snø eller mye mygg.

Stoler og tepper
Hvis du må kaste opp, må du straks komme deg opp i en stol. Hvis du ikke greier det tidsnok, kan du bruke et orientalsk teppe, vanlige tepper går også fint. Mens du kaster opp på teppet må du passe på å rygge bakover.

Forstyrring
Hvis noen mennesker gjør noe, mens andre ikke gjør noe, skal du holde deg til de som gjør noe. Dette kalles "å hjelpe til" eller "forstyrre".

Her er reglene for forstyrring:
-Når du følger med på matlaging skal du sitte rett bak kokkens venstre hæl. Du blir ikke sett, dermed er det større sjanse for å bli tråkket på, for så og bli tatt opp og trøstet.
-Når noen leser en bok må du komme deg inn tett under haka, mellom øynene og boka, hvis du da ikke kan legge deg på tvers over selve boka.
-For annet papirarbeid: Legg deg på papirene på en mest mulig hensiktsmessig måte, slik at så mye som mulig av papirene blir skjult. Lat som om du dormer, men fra tid til annen strekker du deg og dasker til blyanten eller pennen.
-Når et menneske holder en avis opp foran seg må du hoppe opp på baksiden av avisen. Mennesker elsker å bli hoppet på. Når et menneske arbeider ved en PC hopper du opp på pulten og spaserer over tastaturet. Så legger du deg i fanget til mennesket, helst over begge armene.

Om å gå
Så ofte som mulig skal du sprette frem foran mennesker, så kjapt og nært som du kan. Spesielt viktig i mørket, i trapper når noen bærer på noe, og med en gang de står opp om morgenen.

Sengetid
Du skal alltid sove oppå menneskene slik at de ikke kan snu seg.

Av og til, så kan det være greit å rive ut klærne av klesskapet slik at du lager en egen soveplass til deg selv. Da slepper menneskene og ta seg bryet å kjøpe en seng til deg. Kjempe lurt!

Kattekassa
Når du bruker kassa må du sparke ut så mye sand som mulig. Menneskene elsker følelsen av kattesand mellom tærne.

Gjemsel
En gang i blant skal du gjemme deg et sted menneskene ikke kan finne deg. Du skal ikke under noen omstendigheter vise deg før etter tre eller fire timer. Dette gjør at menneskene får panikk (en positiv opplevelse) fordi de tror du har stukket av eller gått deg vill. Med en gang du kommer fram vil menneskene overøse deg med klapp og andre kjærtegn. Sannsynligvis vil du få noe godt også.

En siste tanke
Bruk alle muligheter til å komme innpå et menneske, helst ansiktet. Snu deg og vis dem rumpa di. Menneskene syns det er kjempefint, så gjør det ofte.

 


  

hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no