RUT & CIRCLE

14.04.2016 kl. 15:20

Kikket tilfeldigvis igjennom denne nettbutikken og følte det var litt meg, så måtte dele noen ønsker! Link her. Bluser, blomster print + meg =

Når jeg kikker igjennom klesbutikker gleder meg ekstra til vinter handelen allerede, haha. Jeg har så mye sommerlige klær, at det trengs ikke på en stund (Nå er det kun sminke som trengs å shoppe inn). Jeg er veldig glad i jakker, gode og fluffy gensere, og ikke minst boots. Da føler jeg meg robust. Vinterbarn kanskje? Bare på klær isåfall! Jeg liker det simpelt, kan ha en veldig svart / hvit klesstil. Blomsterprint er og innafor. Jeg er obsessed med blomster, tro meg. Ihvertfall, likte Rut & Circle veldig mye. Hopp inn og kikk!


Sverige

19.07.2013 kl. 22:06

Oh my, jeg elsker disse skoene! ♥ De var på salg. Kjøpte dem på Scorett i Sverige shø. Du kan få kjøpt dem online HER. Er så snill at jeg fant link til dere, siden skoa er så pretty. Skal bruke dem i bryllupet til min Onkel vett. Purrf.

Var på nordby med paps and the people og handla blant annet ti stk cocio flasker. Sjokoholic. HOI HOI. Var på salget til Gina oso! Fant skjørtet jeg har hatt lyst på en stund på tilbud hihi, og en kjole og en sånn bustie ish topp. Finnes bilde  på insta ←


TV SECRET

04.06.2013 kl. 21:16

299,- fra BIKBOK


Candy shirt

22.02.2013 kl. 01:01


Gina tricot 199 NOK


Little red riding hood

22.10.2012 kl. 21:44


Guess who's ready for halloween!

hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no