Pixel Dreams

06.01.2016 kl. 20:00

Heisann!

Jeg startet en pixel tumblr for herrens mange år siden, jeg var vel 14/15 og alt var søtt og kawaii uknow, haha. Poenget mitt er at den fikk bare mer og mer følgere opp igjennom årene, så jeg har bare holdt den oppegående siden det er egentlig min eneste suksess in life, if you know what I mean. Jeg har nå 12.000 følgere, så jeg følte jeg måtte dele denne her på bloggen. Jeg bruker fortsatt pixler fra tumblr min her og der! Egentlig ganske greit, du finner masse rart om du er intressert.

WWW.PIXEL-DREAMS.TUMBLR.COM

Favorittene mine må vel være alle disney og hamtaro pixlene jeg finner! ♥ Jeg er jo jente, så alt søtt er fortsatt gøy hihi. Hvis du har en tumblr, legg gjerne igjen en kommentar så følger jeg deg! Hovedtumblr min finner du HER.


DIY: Galakse sko tutorial

31.03.2013 kl. 21:54

En oppgave vi hadde på skolen vår å redesigne noen gamle sko, og vi må dokumentere alt så da tenkte jeg å poste det på bloggen også hihi (: En slags tutorial or some shit, men altså nei, jeg synes ikke de ligna så veldig på galakse. Eller jeg vet ikke- litt jo jeg er blind, det var jo litt stailig uansett. Kommer ikke til å bruke dem da haha, to much glitter. Øvelse gjør mester!

Jeg skal definitivt lage noen nye senere, som jeg ikke skal jalle opp lsm. La oss håpe. Da skal jeg bruke noen sånne stoff sko fra H&M, pretty easy. Hvis du ikke skjønte drid av dette bildet så er det egentlig bare å bruke sånn madrass lignende myk ting til å monge på fargene. Jeg er ikke særlig flink til å forklare merker jeg. Hva synes du om skoa da? (:

hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no