COURAGE JACKET

24.01.2013 kl. 10:13


Kjøpt her. Jeg har endelig skaffet meg en millitærjakke som jeg ville ha håhå, jeg lover til gud - de piggene spidda meg hardt. Not very cool. Bare sånn advarsel til de som kjøper en hahaha, ikke la den ligge på gulvet. Farlige saker.

Forresten farget håret en gang til, siden det famla etter to dager.... Så nu er det brunrødt, it's okay i guess. FOR NOW (: Rødt hår er for de som ikke trenger å dusje hver dag, hvis ikke jeg vasker håret blir det bare fett og da føler jeg meg dirty aehehaehahe. Og jeg vet at håret blir fett av å vaske det for mycket, ække så stupido. Bare litt.


Dr. Martens

23.01.2013 kl. 20:15


Kjøpte dem her. Ja as, eg likar blomster. Ville egentlig ha svarte, men irriterende når det bare finnes størrelser i 40 og oppover når man bruker 37 :< Do not hurt my babies. Skoene var småe i størrelsen, hadde jeg tatt 36 som jeg vanligvis gjør hadde det ikke vært så kult håhå - så hvis du kjøper dr.martens, ta en størrelse større yo. Snart skal morellen sove. Natti


Om meg

20.01.2013 kl. 13:51

Mitt navn er Renate Mortensen. Jeg er født den 28 desember 1996. Jeg er født og oppvokst i Grimstad på sørlandet, der jeg fortsatt bor i en egen liten leilighet med min samboer og kjæreste Jan, og kattene mine Herkules og Hermes. Interessene mine består av tegning, fotografering, webdesign og alt av hår, sminke og klær. Og hverdagen min består av sarkasme, ironi, iste og kattehår. Jeg gikk vg1 Design og håndverk, og videre over til vg2 Frisør. Jeg er nå frisørlærling, i håp om at jeg finner mitt rette element innen skjønnhet en dag.

E-post: Renatemorell@hotmail.com


Tenerife 2013

15.01.2013 kl. 20:02
© Renate Mortensen


Ansikts produkter

02.01.2013 kl. 22:00

Jeg har fått sånn uendelige spørsmål om hvordan jeg får så fin og ren hud. For det første, huden min er ikke så fin eller ren som dere tror. Ihvertfall så bruker jeg disse ↓ Det varierer litt på hva jeg bruker og når jeg bruker det. Det er etterhvert blitt en vane, I don't like to feel dirty you know. Man kan få kjøpt disse hos H&M og ellers vanlige matvare butikker, og "Spotless deep cleansing" hos apoteket, that's it :)

@ repost fra min gamle blogg


2013

01.01.2013 kl. 01:11
Godt nyttår derrrø! ♥ :>

hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no