Ei lita lærling

24.01.2016 kl. 21:58

Heisann!

Jeg merker jeg får hodepine av å tenke på å finne meg en ny lærlingplass. Ikke fordi jeg ikke vil jobbe! For det vil jeg. Egentlig, så skulle jeg ønske jeg ikke hadde lyst å være frisør og heller noe annet istedenfor ettersom jeg er "høysensetiv", jeg blir veldig fort påvirka av stress og slikt jallaball. Det blir litt mye iblant! Meeen nå er jo detta det jeg har lyst til så det er ikke så mye å gjøre med det, hehe. Av en eller annen grunn så kvier jeg meg for å levere cv og snakke rundt, jeg er så nervøs for at jeg skal komme på en skikkelig dritplass og må starte på nytt og stresse med det samme igjen. Jeg håper jeg finner en plass der folk skjønner hvordan lærlinger skal behandles! Det finnes mye rart der ute, både frisør og andre yrker.

De siste dagene har gått til.... hva for noe egentlig? Haha wæ, ikke veldig mye annet enn at jeg er sjesken HELE tiden. Kattene maser på godteri. Jeg maser på godteri. Jeg har vært og handla litt på IKEA med Papi så fikk inn noe nytt her. Leiligheten vår synes jeg ikke er veldig pen, den er ganske... nedbrukt? Hm. Så jeg jobber med dette da. Prosjekt Morell! Annet enn det så spiller vi litt! Mens jan-  hele tiden. Haha god damn, men han lager maten så jeg er fornøyd

Pixel Dreams

06.01.2016 kl. 20:00

Heisann!

Jeg startet en pixel tumblr for herrens mange år siden, jeg var vel 14/15 og alt var søtt og kawaii uknow, haha. Poenget mitt er at den fikk bare mer og mer følgere opp igjennom årene, så jeg har bare holdt den oppegående siden det er egentlig min eneste suksess in life, if you know what I mean. Jeg har nå 12.000 følgere, så jeg følte jeg måtte dele denne her på bloggen. Jeg bruker fortsatt pixler fra tumblr min her og der! Egentlig ganske greit, du finner masse rart om du er intressert.

WWW.PIXEL-DREAMS.TUMBLR.COM

Favorittene mine må vel være alle disney og hamtaro pixlene jeg finner! ♥ Jeg er jo jente, så alt søtt er fortsatt gøy hihi. Hvis du har en tumblr, legg gjerne igjen en kommentar så følger jeg deg! Hovedtumblr min finner du HER.


PURPLE

06.01.2016 kl. 01:35

Jeg farget håret mitt lilla for en stund siden, men så ble det lyseblått så fort. Jeg hadde ikke råd til å holde det så jeg ble til å farge det mørkt igjen... Jeg farget det en gang til etter det fordi jeg synes ikke fargen ble jevn, men så ble den mer blåå? Altså jeg er jo fortsatt frisør lærling (på pause), men jeg klarte faktisk ikke skjønne hvordan det ble så blått av å farge over haha. Jeg brukte Directions Plum (Fra dragenshule.no / 69kr ca). Jeg har en plan etter håret mitt har vært på rehab med masse kur og ha en lillafarge, men jeg vil veldig gjerne ha en annen farge.

Vil veldig gjerne ha noe sånt på bildet under, noen som har råd til en fattig student? Jeg kan jo likegodt bare spare opp til det og dra til frisør, men er så mye enklere å holde styr på det selv hjemme, ettersom det falmer fort. Og jeg synes det er litt gøy......


Livet nå

03.01.2016 kl. 23:05

Livet mitt? Jo, det har forandret seg litt siden jeg sist blogget ordentlig. Jeg var vel noe rundt 16/17. Nå er jeg 19, og selv om det ikke er lange tiden så har utrolig mye skjedd siden sist og ikke minst forandret seg.

Jeg møtte Jan i en bar for over et år siden nå, og her sitter vi her på hver vår side av bordet på pcen i leiligheten vår. I sofaen ved siden av ligger barna våre, altså Jan liker ikke når jeg sier at vi har to barn, for de er jo egentlig katter... Hehe. MEN nå er jo de barna mine da (jeg er en av de psyko katte elskerne).


Dette er altså Rød og Svarteper. Des egentlige navn er Herkules og Hermes.

Jeg fikk meg også jobb som frisørlærling, der var jeg i 8 mnd før jeg måtte slutte. Man pleier som regel å aldri si hvorfor på en offesiell blogg der bare gudene vet hvem leser det, en frisør har jo trossalt et rykte som må holdes oppe. Det er slitsomt å være lærling og selvfølgelig var jo det noe som kom opp når jeg ikke orka mer der jeg var, det er jeg klar over men hvor ille var det ikke på skolen da? For de som ikke kan sitte stille så var skolen så mye verre for meg, haha. Det finnes de veldig rastløse, uheldigvis var jeg en. Derfor mine venner, jeg takler jobb mye bedre enn og sitte stille å lese. Tro meg!

Men ihvertfall, nå er jeg hjemme hver dag og jeg kjeder meg så.. Jeg plukker kattebæsj fra kassa, vasker klær og spiller League of Legends. Klar for et nytt år der jeg SKAL finne meg jobb fordi jeg har jo litt sjarm. DON'T I? Jeg vet ikke om jeg skal nevne at jeg har parfyme allergi...? Det er kanskje ikke så lurt, med mindre det er så alvorlig at jeg hovner opp i hals og anus holdt jeg på å si?? hæ


(Det hørtes ikke egentlig ut som om mye har skjedd når jeg leste over innlegget og så en fremmed perspektiv på det, haha men vi vet jo alle at det er ting som har skjedd man heeeelst ikke vil fortelle høyt ut- eller som er lurt å si. woopsi)

Så nå spør jeg folk som tilfeldigvis kommer over dette innlegget, hva gjør du når du ikke jobber? Jeg trenger så en ny hobby, å spille LoL er sosialt selvmord.

hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no