DIY: Galakse sko tutorial

31.03.2013 kl. 21:54

En oppgave vi hadde på skolen vår å redesigne noen gamle sko, og vi må dokumentere alt så da tenkte jeg å poste det på bloggen også hihi (: En slags tutorial or some shit, men altså nei, jeg synes ikke de ligna så veldig på galakse. Eller jeg vet ikke- litt jo jeg er blind, det var jo litt stailig uansett. Kommer ikke til å bruke dem da haha, to much glitter. Øvelse gjør mester!

Jeg skal definitivt lage noen nye senere, som jeg ikke skal jalle opp lsm. La oss håpe. Da skal jeg bruke noen sånne stoff sko fra H&M, pretty easy. Hvis du ikke skjønte drid av dette bildet så er det egentlig bare å bruke sånn madrass lignende myk ting til å monge på fargene. Jeg er ikke særlig flink til å forklare merker jeg. Hva synes du om skoa da? (:


PÅSKEKOS

22.03.2013 kl. 21:40

Av en eller annen grunn er Stine veldig fotogen, jeg mener, bare se på henne. Magisk! Men yes, idag hadde vi påskekos eller what the fudge så vi så en meget koselig film også, Hysteria. God bless. Så ble jeg ferdig med å male mine galakse sko as, jeg sugde litt, men øvelse gjør mester shø. Redesign av sko var litt gøy, det må eg si. God påskeferie da! ♥ :>
DIY: Inspirasjon

19.03.2013 kl. 21:58


Creative

18.03.2013 kl. 20:27
Losing myself

15.03.2013 kl. 19:21

Marvel comics

04.03.2013 kl. 19:08


BIK BOK 199 NOK

Jeg har siklet på denne siden jeg første gang så den. Hihihi søt. I like spodermin. Kjøpte den 2day lism, Stinus måtte ha blondering til hennes friske og ikke orange hår ♥ God bless. Så fikk jeg milkshake med kaffe i, obviously. Det er min nye true love. Men nei, fordi jeg skal starte et sunnere liv har jeg bestemt meg. Sunnere liv for meg tilsvarer at jeg skal ikke late meg så veldig og egentlig spise mer frukt. Dude, babysteps. Noen ganger om kvelden så får jeg ropt pappa inn på rommet mitt, også spør jeg om han kan slå av lyset mitt. #yolo

Mine late dager er snart over fordi jeg får snart lage rede i anexe ved siden av huset som eg har sikkert nevt før jas. Da blir det ikke noe lat barn nei! Kanskje litt. Men hey, først må jeg venta på at snaila oldermor skal få rompo i gir ut av det. Huhuhu.

hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no