Take care

31.03.2016 kl. 00:17

Akkurat nå så ser jeg frem til en jobb, der jeg faktisk trives. Jeg skulle ønske jeg kunne lage en histore om mine opplevelser og levere det inn til avisen. Så ille følte jeg det var, jeg sitter igjen med en kløe om å advare folk fra å jobbe der. Helt seriøst. Men hva skal jeg gjøre da? Ikke så mye, bare håpe at det ikke går utover andre jobber- som faktisk har skjedd. Jeg er fortsatt utrolig forbanna. Dette er min blogg, der vil jeg dele dritt jeg har på hjertet. Det er snart et halvt år siden jeg slutta, og her sitter jeg, fortsatt utrolig sinna over hvordan noen kan være så uetisk og jævlig. Jeg mener, noe av det som skjedde kan ikke ha vært lovlig. Jeg fikk snakk i mndsvis over at jeg måtte slutte, det var ikke sunt. Hva gjør man ikke for penger? At en arbeidsplass kan suge så mye energi fra en person, da er det noe veldig galt. Spesielt når det ikke er fler enn 2-3 som jobber der. Og de andre var ikke et problem, de holdt meg i live.

En gang rett før jeg fikk nok og slutta, endte jeg opp med et psyisk sammenbrudd. Vanskelig å forklare hele greia, men jeg var helt fra meg. Jeg fikk nesten ikke puste, som et angst anfall. Hybridmix, men jeg var der i en time- før jeg måtte ringe pappa og få han til å hente meg for jeg klarte ikke mer. Jeg bare grein. Jeg høres sikkert utrolig sippete ut, men jeg skal love deg at jeg knekker ikke så lett. Jeg har blitt beskrevet som kald, haha, noe humor må jeg finne i det (Jeg er jo selvfølgelig ikke kald). Men jeg har faktisk et lite skall, jeg er ikke den som sier til bestevennia mi at jeg er glad i henne uten å kvie meg over det. Jeg er jo selvfølgelig det, men du skjønner greia.

Jeg drøyde med feriepengene, som jeg sårt trengte. Og når jeg ringte: "Tenkte kanskje du måtte ha de snart haha". Jeg kjente det kokte. Som om det var tilfredstillende at jeg sleit (Kanskje ikke alle forstår dette, det er litt mer internt enn jeg selv føler). Uansett hvor mye jeg vil brette ut ting nå, så klarer jeg det ikke helt av en eller annen grunn. Jeg blokkerer meg selv, akkurat som at jeg sliter med å si til vennene mine at jeg er glad i de. Jeg blokkerer meg selv, mest sannsynlig. Rart, ikkesant?

Vi mennesker, vi må bli bedre til å ta vare på hverandre. Ikke rart jeg er som jeg er, etter hvor mye brudd på moralen som har gått ut over meg. Or maybe It's me not U?


Time flies

30.03.2016 kl. 20:31

Bildene øver er fra 16års alderen, det nederste er fra nå nylig. Jeg ser ikke så utrolig mye forandring.. Hah! Det skjedde nok bare in the brain.Det føles ut som om det var igår jeg var 16 og stod utenfor baren halvfull og loka. Jeg kan si helt ærlig at jeg savner litt av den perioden, det var også en veldig viktig periode. Jeg ble kjent med meg selv og opplevde nye følelser, som de fleste 16 åringer. Jeg var en jævla rass, helt ærlig. Jeg var så sleip og frekk, ikke minst egoistisk. Jeg har etter noen år med sykdommen de kaller å være tenåring blitt frisk, haha. Men hey, jeg tror ikke jeg er helt kvitt det enda. Siden jeg lengter litt tilbake til rølp, røyk og mcdonalds klokken 3 om natten. Det skjer enda... Bare nå, så drar jeg til byen, men jeg ender opp på mcdonalds og tar bussen hjem.

Jeg husker flere ganger jeg kom hjem etter en hard kveld, og pappa trodde jeg hadde tatt dop fordi pupillene mine var svææære. Bare litt full, som alltid. Fikk lagt på meg noen kilo på skjelett kroppen etter fylle perioden min. Jeg har lært, kutta sene på ølflaske. Endte opp med hjernerystelse på hove fordi jeg gikk med støvler og falt på glatt gress. Haha herregud

Noen andre som savner rølpetiden der du ikke hadde noen bekymringer annet enn hva du skulle ha på deg?


What to do

28.03.2016 kl. 20:58

Noen ganger så føles livet litt kjedelig. Altså jeg er 19 år, har ikke gitt opp enda. Men jeg føler jeg er stuck, føler ikke jeg kommer meg videre. Jeg synes helt ærlig jeg er litt uheldig i livet, haha høres fælt ut, men det kan da ikke være det, fordi jeg bor jo tross alt i norge?? Jeg vet ikke helt hva jeg føler nå til dags, sikkert fordi jeg ikke har jobb og en ordentlig lønn (Nav sa nei til støtte fordi jeg er medlem av opplæringskontoret). Hørt noe så teit? Det kommer seg nok etterhvert. Jeg har jo planer om en fremtid jeg og lissss?? ELLER HVA. Jeg vet ikke jeg, hva vil man egentlig? Noen som har peiling, for det har ikke jeg. Mye jeg ikke vet den dag idag haha for fadern!

Imorgen blir det ihvertfall tur til vetrinær med Hitler junior (Mr.Orange), ser frem til to friske pusekatter. Rettelse: Ikke pusekatter, men sønner. Detta er hva hverdagene mine går til, masete katter og masse kos. Kanskje de vet hva jeg burde gjøre i fremtiden? Skal ta en liten prat med gutta boys ;)

https://41.media.tumblr.com/b6863edb20710075362bbb72bcb14cf7/tumblr_o4ra8d3XrR1r67m1to1_500.jpg


No broken hearts

28.03.2016 kl. 18:12

Husregler for katter

27.03.2016 kl. 22:32

♥ For alle oss med små hårklumper ♥


 

Baderom
Følg alltid gjester på badet. Det er ikke nødvendig å gjøre noe. Bare sitt å glo.

Dører
Lukkede dører tillates ikke i noen rom. For å få åpnet en dør, still deg på bakbeina og dask eller skrap med forbeina. Når døra så blir åpnet er det ikke nødvendig å bruke den. Etter åpning av utgangsdør, stiller du deg i døråpningen, halvt inne, halvt ute, og tenker på mye rart. Dette er spesielt viktig hvis det er veldig kaldt, regn, snø eller mye mygg.

Stoler og tepper
Hvis du må kaste opp, må du straks komme deg opp i en stol. Hvis du ikke greier det tidsnok, kan du bruke et orientalsk teppe, vanlige tepper går også fint. Mens du kaster opp på teppet må du passe på å rygge bakover.

Forstyrring
Hvis noen mennesker gjør noe, mens andre ikke gjør noe, skal du holde deg til de som gjør noe. Dette kalles "å hjelpe til" eller "forstyrre".

Her er reglene for forstyrring:
-Når du følger med på matlaging skal du sitte rett bak kokkens venstre hæl. Du blir ikke sett, dermed er det større sjanse for å bli tråkket på, for så og bli tatt opp og trøstet.
-Når noen leser en bok må du komme deg inn tett under haka, mellom øynene og boka, hvis du da ikke kan legge deg på tvers over selve boka.
-For annet papirarbeid: Legg deg på papirene på en mest mulig hensiktsmessig måte, slik at så mye som mulig av papirene blir skjult. Lat som om du dormer, men fra tid til annen strekker du deg og dasker til blyanten eller pennen.
-Når et menneske holder en avis opp foran seg må du hoppe opp på baksiden av avisen. Mennesker elsker å bli hoppet på. Når et menneske arbeider ved en PC hopper du opp på pulten og spaserer over tastaturet. Så legger du deg i fanget til mennesket, helst over begge armene.

Om å gå
Så ofte som mulig skal du sprette frem foran mennesker, så kjapt og nært som du kan. Spesielt viktig i mørket, i trapper når noen bærer på noe, og med en gang de står opp om morgenen.

Sengetid
Du skal alltid sove oppå menneskene slik at de ikke kan snu seg.

Av og til, så kan det være greit å rive ut klærne av klesskapet slik at du lager en egen soveplass til deg selv. Da slepper menneskene og ta seg bryet å kjøpe en seng til deg. Kjempe lurt!

Kattekassa
Når du bruker kassa må du sparke ut så mye sand som mulig. Menneskene elsker følelsen av kattesand mellom tærne.

Gjemsel
En gang i blant skal du gjemme deg et sted menneskene ikke kan finne deg. Du skal ikke under noen omstendigheter vise deg før etter tre eller fire timer. Dette gjør at menneskene får panikk (en positiv opplevelse) fordi de tror du har stukket av eller gått deg vill. Med en gang du kommer fram vil menneskene overøse deg med klapp og andre kjærtegn. Sannsynligvis vil du få noe godt også.

En siste tanke
Bruk alle muligheter til å komme innpå et menneske, helst ansiktet. Snu deg og vis dem rumpa di. Menneskene syns det er kjempefint, så gjør det ofte.

 


  


Wish

27.03.2016 kl. 20:09My bottle ( 26kr )  /  Sminkekoster ( 69kr )   /  Matboks ( 18kr )

Elsker slike sider. Der du kan handle småplukk, men du får hva du betaler for. Det meste er greit nok, faktisk. Elsker matboksene!! ♥ Løøp å kjøøp.


Avhengig

26.03.2016 kl. 21:47

Jeg kan helt ærlig innrømme at å gå hver dag uten å gjøre noe spesielt er noe for meg. Haha, er detta litt dumt kanskje? Jeg liker å ha friheten til å gjøre ingenting når jeg føler for det, som i grunn er gankse ofte. MEN, jeg kan ikke fordra å sitte hjemme alene. Jeg hater å være alene, jeg må ha noen rundt meg for at jeg skal kose meg som lat. Er jeg hjemme alene en kveld uten Jan, så kjeder jeg meg skikkelig. JEG HADDE GJORT AKKURAT DET SAMME OM HAN VAR HER??  Vi sitter hver for oss og snakker såvidt, og når han ikke er her blir det stein galt for meg.. Haha skjeraa logic?

Den eneste grunnen til at jeg vil ha jobb, er penger. Jeg forventer ting uten å måtte jobbe for det, livet som nordmann (lel). Drit lat, haha ouh. Jeg må finne meg noe jeg liker å gjøre, før jeg gjør alle rundt meg stein gale. Needy as fudge. Tenk om jeg blir singel igjen? ææ. Jaja drit å dra e overleva ajlt.

hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no