Halloween party

27.10.2013 kl. 21:49

Dere klarer aldri gjette hva jeg var da tihi. RØDHETTE. Samme som ifjor, bare litt mer kreativ hahah. Scratched by a wolf lism, U GET IT?? Var ekstremt kreativ når jeg lagde såra, det må jeg si. Brukte seriøst tannkrem og dopapir, haha også malte jeg over til slutt. DIY TIPS MANN. Jeg hadde ikke det som skulle til så brukte min nedstøva hjerne. VAR LITT KULT DA, ER NESTEN LITT STOLT. Brukte fan meg dritlang tid på sminka også. Det er gøy da tihiii. Vet hva jeg skal holde på med i fremtiden.

Jeg klarte å skalle hodet som bare fan igår. Har en kul i hodet haha. Vi var jevli sultne på slutten, så Kathrine my angel og en annen gikk ned til byen (SOM ER LANGT IFRA) for å kjøpe rullekebab til oss sånn klokka to på natta haha. DET VAR GODT, LOVER. NAM ♥ Imens de slet seg for å kjøpe kebab til oss, lå halve kroppen min ut av vinduet fordi det var så jevli varmt der inne. yolo for fen

Hva skal du være/eller var på halloween? :>
hitsDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no