Funfacts

17.04.2016 kl. 14:09

Jeg blogga endel før, og har alltid gjort det helt siden barneskolen faktisk, og jeg hadde noen faste som kommenterte og "kjente" meg da, haha hvis du forstår? Uansett. Det var kjempe gøy å ha de få som alltid kom tilbake å leste ditt neste innlegg, hvorfor sluttet jeg? Jeg ble alkoholiker på deltid. Ærlig talt så var jeg bare en tenårings alkis som de sier, når de fester mye en periode. That's it, bytta blogg mot øl. På tide med et nytt innlegg om meg til min potensielle lesere, om de finnes der ute... Herro? Anybody.


Boozy

16.04.2016 kl. 21:13

Jeg må nesten le litt, jeg har så utrolig mange bilder fra kvelder vi drikker. Kikka igjennom alt jeg hadde. Jeg tar alltid tredobla så mange bilder når jeg er ute. Jeg er glad ikke jeg blir tatt bilde av en hel kveld, som jeg gjør med alle venna mine. Bildene inneholder mine mains: Alex d gaylord, kathrine som alltid sovner på doen og Stine. Alle videoene jeg har kunne jeg lagd en komedie serie ut av, sverger.

Favoritt "happeningen" var Hovefestivalen 2014. Jeg har aldri drukket så mye som jeg gjorde den uka, sikkert mange andre som har vært med på det! Kjempefint minne å tenke på, mesteparten ihvertfall. Jeg, Kathrine og Ballex i tomannstelt når Alex allerede bruker plass for 2..? Det er all sminken han eier som tar plass.

MISSING SUMMER! Noen andre som savner festival livet?


Nuh body touch me you nuh righteous

07.04.2016 kl. 22:53

Å jobbe som frisør er hardt arbeid egentlig, det mener jeg langt i hjerterota. Jeg er litt i overkant sensetiv også, jeg blir fort sliten i hodet. Jeg hadde aldri trodd hvor slitsomt det er å måtte late som man er glad, fornøyd og smile så mye du kan uansett hvordan du føler deg. Merker at jeg IKKE er slik type person. Det er faktisk en bra jobb for de som er litt innadvendte / som ikke er så flink til å snakke med folk osv. Du åpner deg litt mer. You feel me?

Det som er synd, er disse personen ikke ofte får jobb grunnet det. Du kan forbedre deg mye med en slik jobb, noen mennesker gidder ikke engang ta seg bryet til å gi unge en sjangse fordi det er noe de burde ha lært seg fra før. Klikker bare jeg hører noe slikt, man er lærling av en grunn. Hvor mange hadde ikke et helvetes skolemiljø under oppveksten? Jeg vet at jeg hadde. Jeg er generelt ikke en person som liker å snakke med alle, mest fordi jeg bryr meg katta og liker ingen før jeg faktisk begynner og lære å kjenne personen. Når jeg leste det for meg selv, så hørtes det fælt ut- men jeg har ikke så god "menneske erfaring". Jeg er veldig skeptisk, jeg er dømmende. Akkurat fordi jeg vet hvordan folk kan være. Jeg trekker meg heller unna, enn å bli dritt i trynet. Poenget mitt er, at det yrket har hjulpet med mer med å ikke være så utrolig, ah jeg hater å bli kalt det men, sjenert. Jeg er glad jeg ikke ble sagt nei til, fordi jeg trengte det.

Jeg har endelig lært meg å være en "dritt" tilbake, det hjelper sikkert ingenting, men jeg føler meg så mye bedre når jeg står opp for meg selv. Jeg har også lært meg å holde hodet kaldt i frisør yrket når det trengs, noen mennesker eier altså ikke folkeskikk. Jeg har temperament til en løve, du kan tenke deg meg på fyllekule, da holder jeg ikke mye tilbake. Jeg er voldelig om jeg føler det er nødvendig, haha jeg ler av det etterpå, men det er egentlig ikke så morsomt og være en drittkjerring på promille. Heldigvis er jeg liten, så alle synes det er vittig, og kanskje litt "søtt" at jeg prøver å banke en som er dobbelt så stor som meg..Partner in crime n promille


Lysner opp

07.04.2016 kl. 21:06

Nå jævler, nå har jeg fått meg jobb. Bless my soul. Så nå skal jeg bruke mine siste dager på å game ut, du skjønner jeg har blitt veldig flink i LoL i min arbeidsløse tid. Samtidig blitt bedre knytta til kattene, teppene mine og kaffe. Og Jan da, selvfølgelig. En ting jeg ikke kommer til å savne, er å sove til klokka 4 og føle meg horribelt ødelagt, OG MER TRØTT ENN DA JEG LA MEG.

Jeg føler meg mektig rik når jeg får lønning, JEG KAN KJØPE ALT JEG VIL. Haha, jeg ender alltid opp med å kjøpe ingenting, eller for mye. Jeg er nok ikke den eneste som er slik. Jeg kan spare, men jeg blir så utrolig lett fristet. Om jeg vil ha en litt lettere fremtid, burde jeg vurdere å spare mer he heee. Må begynne å tenke som en voksen da, eller??? Det kommer sæ veit. En dag. Nå må jeg gå å sleppe ut guttacats før de dreper hverandre av kjedsomhet. Mi snakkast


Take care

31.03.2016 kl. 00:17

Akkurat nå så ser jeg frem til en jobb, der jeg faktisk trives. Jeg skulle ønske jeg kunne lage en histore om mine opplevelser og levere det inn til avisen. Så ille følte jeg det var, jeg sitter igjen med en kløe om å advare folk fra å jobbe der. Helt seriøst. Men hva skal jeg gjøre da? Ikke så mye, bare håpe at det ikke går utover andre jobber- som faktisk har skjedd. Jeg er fortsatt utrolig forbanna. Dette er min blogg, der vil jeg dele dritt jeg har på hjertet. Det er snart et halvt år siden jeg slutta, og her sitter jeg, fortsatt utrolig sinna over hvordan noen kan være så uetisk og jævlig. Jeg mener, noe av det som skjedde kan ikke ha vært lovlig. Jeg fikk snakk i mndsvis over at jeg måtte slutte, det var ikke sunt. Hva gjør man ikke for penger? At en arbeidsplass kan suge så mye energi fra en person, da er det noe veldig galt. Spesielt når det ikke er fler enn 2-3 som jobber der. Og de andre var ikke et problem, de holdt meg i live.

En gang rett før jeg fikk nok og slutta, endte jeg opp med et psyisk sammenbrudd. Vanskelig å forklare hele greia, men jeg var helt fra meg. Jeg fikk nesten ikke puste, som et angst anfall. Hybridmix, men jeg var der i en time- før jeg måtte ringe pappa og få han til å hente meg for jeg klarte ikke mer. Jeg bare grein. Jeg høres sikkert utrolig sippete ut, men jeg skal love deg at jeg knekker ikke så lett. Jeg har blitt beskrevet som kald, haha, noe humor må jeg finne i det (Jeg er jo selvfølgelig ikke kald). Men jeg har faktisk et lite skall, jeg er ikke den som sier til bestevennia mi at jeg er glad i henne uten å kvie meg over det. Jeg er jo selvfølgelig det, men du skjønner greia.

Jeg drøyde med feriepengene, som jeg sårt trengte. Og når jeg ringte: "Tenkte kanskje du måtte ha de snart haha". Jeg kjente det kokte. Som om det var tilfredstillende at jeg sleit (Kanskje ikke alle forstår dette, det er litt mer internt enn jeg selv føler). Uansett hvor mye jeg vil brette ut ting nå, så klarer jeg det ikke helt av en eller annen grunn. Jeg blokkerer meg selv, akkurat som at jeg sliter med å si til vennene mine at jeg er glad i de. Jeg blokkerer meg selv, mest sannsynlig. Rart, ikkesant?

Vi mennesker, vi må bli bedre til å ta vare på hverandre. Ikke rart jeg er som jeg er, etter hvor mye brudd på moralen som har gått ut over meg. Or maybe It's me not U?


Time flies

30.03.2016 kl. 20:31

Bildene øver er fra 16års alderen, det nederste er fra nå nylig. Jeg ser ikke så utrolig mye forandring.. Hah! Det skjedde nok bare in the brain.Det føles ut som om det var igår jeg var 16 og stod utenfor baren halvfull og loka. Jeg kan si helt ærlig at jeg savner litt av den perioden, det var også en veldig viktig periode. Jeg ble kjent med meg selv og opplevde nye følelser, som de fleste 16 åringer. Jeg var en jævla rass, helt ærlig. Jeg var så sleip og frekk, ikke minst egoistisk. Jeg har etter noen år med sykdommen de kaller å være tenåring blitt frisk, haha. Men hey, jeg tror ikke jeg er helt kvitt det enda. Siden jeg lengter litt tilbake til rølp, røyk og mcdonalds klokken 3 om natten. Det skjer enda... Bare nå, så drar jeg til byen, men jeg ender opp på mcdonalds og tar bussen hjem.

Jeg husker flere ganger jeg kom hjem etter en hard kveld, og pappa trodde jeg hadde tatt dop fordi pupillene mine var svææære. Bare litt full, som alltid. Fikk lagt på meg noen kilo på skjelett kroppen etter fylle perioden min. Jeg har lært, kutta sene på ølflaske. Endte opp med hjernerystelse på hove fordi jeg gikk med støvler og falt på glatt gress. Haha herregud

Noen andre som savner rølpetiden der du ikke hadde noen bekymringer annet enn hva du skulle ha på deg?


Avhengig

26.03.2016 kl. 21:47

Jeg kan helt ærlig innrømme at å gå hver dag uten å gjøre noe spesielt er noe for meg. Haha, er detta litt dumt kanskje? Jeg liker å ha friheten til å gjøre ingenting når jeg føler for det, som i grunn er gankse ofte. MEN, jeg kan ikke fordra å sitte hjemme alene. Jeg hater å være alene, jeg må ha noen rundt meg for at jeg skal kose meg som lat. Er jeg hjemme alene en kveld uten Jan, så kjeder jeg meg skikkelig. JEG HADDE GJORT AKKURAT DET SAMME OM HAN VAR HER??  Vi sitter hver for oss og snakker såvidt, og når han ikke er her blir det stein galt for meg.. Haha skjeraa logic?

Den eneste grunnen til at jeg vil ha jobb, er penger. Jeg forventer ting uten å måtte jobbe for det, livet som nordmann (lel). Drit lat, haha ouh. Jeg må finne meg noe jeg liker å gjøre, før jeg gjør alle rundt meg stein gale. Needy as fudge. Tenk om jeg blir singel igjen? ææ. Jaja drit å dra e overleva ajlt.


Ei lita lærling

24.01.2016 kl. 21:58

Heisann!

Jeg merker jeg får hodepine av å tenke på å finne meg en ny lærlingplass. Ikke fordi jeg ikke vil jobbe! For det vil jeg. Egentlig, så skulle jeg ønske jeg ikke hadde lyst å være frisør og heller noe annet istedenfor ettersom jeg er "høysensetiv", jeg blir veldig fort påvirka av stress og slikt jallaball. Det blir litt mye iblant! Meeen nå er jo detta det jeg har lyst til så det er ikke så mye å gjøre med det, hehe. Av en eller annen grunn så kvier jeg meg for å levere cv og snakke rundt, jeg er så nervøs for at jeg skal komme på en skikkelig dritplass og må starte på nytt og stresse med det samme igjen. Jeg håper jeg finner en plass der folk skjønner hvordan lærlinger skal behandles! Det finnes mye rart der ute, både frisør og andre yrker.

De siste dagene har gått til.... hva for noe egentlig? Haha wæ, ikke veldig mye annet enn at jeg er sjesken HELE tiden. Kattene maser på godteri. Jeg maser på godteri. Jeg har vært og handla litt på IKEA med Papi så fikk inn noe nytt her. Leiligheten vår synes jeg ikke er veldig pen, den er ganske... nedbrukt? Hm. Så jeg jobber med dette da. Prosjekt Morell! Annet enn det så spiller vi litt! Mens jan-  hele tiden. Haha god damn, men han lager maten så jeg er fornøyd

Om meg

20.01.2013 kl. 13:51

Mitt navn er Renate Mortensen. Jeg er født den 28 desember 1996. Jeg er født og oppvokst i Grimstad på sørlandet, der jeg fortsatt bor i en egen liten leilighet med min samboer og kjæreste Jan, og kattene mine Herkules og Hermes. Interessene mine består av tegning, fotografering, webdesign og alt av hår, sminke og klær. Og hverdagen min består av sarkasme, ironi, iste og kattehår. Jeg gikk vg1 Design og håndverk, og videre over til vg2 Frisør. Jeg er nå frisørlærling, i håp om at jeg finner mitt rette element innen skjønnhet en dag.

E-post: Renatemorell@hotmail.com

hits
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

blogg.no Nettavisen.no blogglisten.no


Norske blogger Blopp.no